Greita ir pigi obuolienės technologija

Kategorijos: 

Labai lengvas ir greitas būdas prasimanyti obuolių košės. Pasidarai štai tokį vamzdelį, panašų į švilpuką, ir juo išmušinėji obuolių šerdis. Šimtą sykių greičiau, negu pjaustinėti peiliu.


Skylėtus obuolius be nuograužų jau galima sumalti paprasčiausia elektrine bulvių tarkavimo mašina.

Tarkius pili į puodą, dedi šiek cukraus ir paverdi. Stiklainių aš niekada nekaitinu. Švariai išplaunu, supilu į ją karštą obuolių košę, apverčiu aukštyn dugnu ir pridengiu rankšluosčiu, kad tie ilgiau pabūtų karšti. Jeigu ir buvo kokia bakterija, tai tokiame pragare neliks nė vienos.

Dar nėra taip stsitikę, kad obuolių košė man sugestų. Vėsiame rysije ji išsilaiko kelis metus. Juk būna, kad prisiverdu per daug.

Paprastai šeimininkės dejuoja, kad obuolienę virti yra labai sunkus ir ilgas darbas, sudegini daug dujų, kol obuolių gabaliukai suverda į košę. Tikra nesąmonė!

Pamėginkite virti obuolių tarkius - tai labai greitas ir pigus darbas. Be to, nuo mažo virimo košėje lieka visi vitaminai. O juk gerą valandą virdamas obuolių gabalus gauni tik celiuliozę ir cukrų. Kas iš tokios obuolienės?

Yra kvaišų, kurios... lupa obuolius. Sakyčiau, tai ne tik kvailystė, bet sunkus kriminalisnis nusikaltimas. Juk kartu su žieve išmeti vertingaiusią obuolio dalį. Sakote, žievė neišverda? Sutarkuokite obuolį - dar kaip išvirs!

Be to, gerai išvirtą obuolių košę reikia mokėti valgyti. Išsikepi miltinių blynų, parsineši iš rūsio kelis stiklainius ir imi į ranką didelį šaukštą. Būtent - didelį, nes kabindamas mažu turėsi labai greitai suktis, skubėdamas labai daug košės išdrabstysi į šonus. O dideliu šaukštu gali semti lėtai, pasimėgaudamas ir pamąstydamas apie gyvenimo prasmę. Gali būti, kad tai ir yra prasmė.

 

 

Komentarai

Ačių Petrai-puiki ir labai

Ačių Petrai-puiki ir labai greita obuolienės metodika,pats dabar visada taip darau.